Upplev nya resmål med aktiviteter och träning

Tiden i vardagen är ofta begränsad, många delar av livet behöver hinnas med och klämmas in i schemat. För att minska stressen och höja sitt välmående väljer allt fler att kombinera semester och träning, vilket förbättrar hälsan både psykiskt och fysiskt. Det går att besöka nya spännande resmål samtidigt som du tränar styrka och kondition, och du har även möjlighet att välja klimatsmarta alternativ.

Ett bra boende är viktigt när du utforskar ett nytt resmål. Som sportintresserad kan du välja att boka ett träningshotell som erbjuder träningsrum, boulebana och fotbollsplan för stärkande fysisk aktivitet. Efter träningen kan du koppla av i poolen, i bastun eller på relaxavdelningen. I närheten av Aronsborgs träningshotell finns också många golfbanor. Du kan koppla av i det bekväma hotellrummet med smakfull inredning, utrustat med badrum, TV och hårtork.

Res och träna utan flyg

Att resa är något många ser som ett av livets främsta glädjeämnen, men att ta flyget till resmålet ökar det individuella klimatavtrycket enormt. För att vi ska minska risken för en skenande klimatkris behöver vi alla minska våra utsläpp till maximalt ett ton koldioxidekvivalenter per år. En av de som förstått detta är Carl Hamnesjö som har rest jorden runt med tåg, buss och fraktfartyg. När han reste till Australien passade han på att träna på fartygets gym.

Author

root@localhost.localhost