Springa ett lopp utomlands

Om du gillar att löpträna och att resa kan du göra en skön kombo genom att anmäla dig till ett löplopp utomlands. Det finns många tävlingar att välja mellan.

Motionslopp

Om du vill springa Tjejmilen utomlands kan du anmäla dig till världens största Tjejmil som går av stapeln i Wien. Eller så deltar du i ett fem-tio kilometers lopp i London, Paris eller vart du vill resa. Det finns också lite annorlunda lopp. Tävlingar där du ska klä ut dig eller lopp som är väldigt långa, men kanske inte så tävlingsinriktad.

Springa maratonlopp utomlands

För många inbitna löpare är drömmen att springa ett maraton. När de har klarat av Stockholm maraton är drömmen ofta att få dela i ett stort arrangemang utomlands. Om du vill springa ett maraton utomlands måste du ofta ha kvalat in. Det är därför klokt att börja med Stockholm maraton, så att du har en tid att visa upp när du anmäler dig till maran i New York eller Berlin. Till de riktigt stora loppen bär du vara ute i god tid. Det är ibland möjligt att anmäla sig via ett företag för att lättare få en plats.

Åk på träningsresa

oktober 10, 2021